fredag 4. mars 2016

Hellas' undergang var planlagt

av Metropolitt Paulus av Siatista


«Greske myndigheter har i mange år begått forbrytelser imot fedrelandet og nasjonen. Ikke bare ødela de den greske økonomien, men de har fordervet folket for å kunne holde på makten og nyte dens grøde.»

«Myndighetene har med vilje brukt menneskelige lidenskaper for å frarøve landet. Dette oppnådde de ved bruk av fjernsynskanalene under deres kontroll … Den korrupte nasjonen har blitt tatt til fange av en påtvunget drøm. Noen drømmer om å vende tilbake til «den vidunderlige tiden» med behag og nytelse. Ingen av politikerne har mot til å fortelle sannheten, at disse tidene aldri vil vende tilbake fordi de var lovløse tider.»

«Hellas’ undergang var planlagt, og de greske politikerne deltok i denne prosessen … Forbruk har blitt livets mål. Grekere har blitt trukket inn i dette ved krok og line. Lån for å dra på ferie, lån til feiringer. Lån, lån, lån… Visste ikke styresmaktene hvordan dette ville ende?»

«Samtidig har Kirken vært utsatt for voldsom kritikk. Fjernsynskanalene som tjente utenlandske interesser og myndighetenes interesser gjorde sitt beste for å ødelegge båndet mellom det greske folket og kilden til liv og styrke.

Kun dårer forsto ikke at et angrep på folket var underveis. Bare simple mennesker kunne ikke fatte at disse angrepene ikke var rettet mot Gud, men mot mennesket. De kunne ikke forstå at dette var et forsøk på å ta fra folket deres tilfluktssted – Kirken – for deretter å tilintetgjøre selve folket.»

«Politikerne talte mye om ‘Kirkens store eiendom’ som de selv har stjålet.
Kirken har gitt opp 96% av dets resurser til folket. Men hvor er alt dette nå? Tilhører det folket eller har det gått i lommene til noen få? Ingen våger å sette i gang en undersøkelse rundt dette.»

«Myndighetene har fått det slik de ville, og det er en forbrytelse. De har frarøvet folket for å få dem til å tie og lyde.

Herskerne har også delvis lykkes i å klandre Kirken og i å sette folket imot den, slik Keiser Nero gjorde da han brant ned Roma og deretter ga de kristne skylden for sin egen forbrytelse…»

«Regjeringen har blitt et våpen som ligger i hendene til utlendinger og har gjort forsøk på å bli kvitt språket, historisk minne, Gudstro, for å knuse og fullstendig underkue det greske folket som har blitt tatt til fange av villedende drømmer og tomme løfter.

Politikerne vil ikke finne en vei ut av denne situasjonen. De vil finne den eneste veien ut når folket innser sitt ansvar for samfunnets tilstand, når samfunnet innser at ingen løsning vil nå være smerteløs, når det velger å handle sammen og ikke separat.»


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar